Trailerladen

 

Hoe fijn zou het zijn als je je paard niet nog eens een extra doos vol met stress hoeft te geven als je paard ziek is en naar de kliniek moet, omdat hij de trailer toch wel erg spanned vindt. Of zie jij jezelf al heerlijk rijden op de mooie heides, stranden en bossen, maar vindt je paard de trailer 3x niks? Of wil je al heel lang een clinic volgen van je favoriete trainer, en trailer laden vind je toch nog een te spannende bezigheid voor je paard?

Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest mij meer te verdiepen in het trailer laden trainen, door middel van positieve bekrachtiging en een groot oog op emotioneel welzijn. Want naast dat mijn paard de trailer makkelijk in loopt, vind ik het ook ontzettend belangrijk, dat ik weet dat mijn paard zich ook daadwerkelijk rustig en tevreden voelt in de trailer. En dat ik niet alsnog ontzettend veel kleine stress signalen opmerk bij mijn paard ondanks dat ze er wel makkelijk op loopt.

Hierin heb ik al erg veel successen geboekt, en ben ik op het moment bezig hier een online traject voor op te zetten. Waarin je alle skills mee krijgt om je paard zo fijn mogelijk te laden en je er van verzekerd bent dat je paard zich goed voelt op de trailer. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van dit traject? Vul dan hier onder het formulier in. Het is wel een voorwaarde dat je in het bezit van een trailer bent of die van iemand mag lenen ten alle tijden.

Ben je al bezig met clickertraining en trailer laden maar loop je een beetje vast en wil je graag hier een enkele les over? Dan kan je gewoon een mail of appje sturen voor een losse les.

Ja! Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van het traject!